Meer dan 200 winkels 14 dagen retourtermijn Snel geleverd in heel Nederland
Thuiswinkel Waarborg
Verbandschoenen medisch

Verbandschoenen voor suikerpatiënten

 

Verbandschoenen.nl dé comfortabele oplossing voor uw diabetesvoet. Veel patienten met diabetes ontwikkelen complicaties aan hun voeten. Dit wordt een diabetische voet genoemd en het kan als erg vervelend ervaren worden. Er kunnen wondjes in de voet ontstaan die moeilijker genezen, de voet kan opzwellen en het gevoel in de voet kan afnemen. Daarnaast kunnen de voeten pijnlijk en koud worden. Door deze symptomen kan het dragen van gewoon schoeisel oncomfortabel zijn. Onze verbandschoenen voor suikerpatienten zijn dé comfortabele oplossing voor dit probleem.

Modieuze verbandschoenen voor suikerpatiënten

Comfort gaat vaak niet samen met een modieuze uitstraling, maar dat is bij onze verbandschoenen voor suikerpatienten zeker wel het geval. Onze diabetesschoenen zijn te verkrijgen in diverse modellen, kleuren en stoffen. Hierdoor vind u altijd een schoen die voldoet aan uw wensen. Daarnaast zijn onze therapieschoenen van hoge kwaliteit, aangezien elk paar handgemaakt is. De meeste modellen in onze webshop zijn verkrijgbaar in maten 36 tot en met 47.

Comfortabel schoeisel voor suikerpatiënten

Om het leven van patienten draagbaar te maken, bieden onze verbandschoenen voor suikerpatienten groot comfort. De schoenen zijn gemaakt van rekbaar materiaal, zodat de schoen zich aanpast aan uw pasvorm en niet zal drukken of wrijven. Het shock absorberende materiaal zorgt er voor dat u weer pijnvrij kunt lopen. Vanwege de klittenbandsluiting zijn de schoenen eenvoudig aan en uit te trekken. Wij bieden zowel gesloten als open verbandpantoffels aan, wij hebben voor ieder wat wils! Daarnaast zijn onze diabetesschoenen wasbaar, waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn.

Wij helpen u in de zoektocht naar de juiste schoen

Om het nog makkelijker voor u te maken, helpen wij u graag bij het kiezen van de geschikte therapieschoen. Hiervoor kunt u elke dag telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast staan wij voor u klaar in meer dan 150 verkooppunten verspreid door heel Nederland.