Meer dan 200 winkels 14 dagen retourtermijn Snel geleverd in heel Nederland
Thuiswinkel Waarborg
medische verbandschoenen door orthopeed

Urine bestendige Verbandschoenen

 

Met Verbandschoenen.nl loopt alles beter

Loopt het niet lekker? U wordt een dagje ouder? Helaas kunnen we van uw dierbare voeten hetzelfde zeggen. Het ideale moment voor allerlei kwaaltjes om zich te manifesteren. Denk maar aan oedemen of huidinfecties. U heeft een operatieve ingreep of gedeeltelijke amputatie achter de rug Verbandschoenen.nl biedt u een hoogwaardig assortiment aan schoenen die de genezing en het herstel bevorderen. Geadviseerd door talloze specialisten, bieden wij ruim 16 jaar verbandschoenen van uitstekende kwaliteit aan.

Zorg op maat

Zou het niet aangenaam zijn om een aangepaste schoen te vinden, die u voorziet van comfort en bovendien modieus oogt? Wat dacht u bijvoorbeeld van urine bestendige pantoffels? Pantoffels die beschikken over een aangepaste antislipzool? Of een sluitsysteem met klittenband, zodat ook het aan- en uittrekken vlot verloopt?

Bezoek hier de Verbandschoenen webshop

Uw comfort voorop

Namen als ‘sanisoft’ en ‘pantomobil’ laten weinig aan de verbeelding over. Deze schoenen richten zich 100% op uw comfort. Onze schoenen zijn bedoeld ter bescherming van de voeten, maar bieden ook een uitstekende steun bij operatie en revalidatie.Bovendien besteld u ze reeds per paar en zijn ze steeds uitwasbaar. Een verbandschoen valt hierdoor ook niet te vergelijken met de klassieke pantoffel. Ze bieden een veel hogere mate van comfort. Bovendien zijn het stuk voor stuk vuil- en urine bestendige pantoffels, en vaak op meerdere plaatsen verstelbaar. Wij beschikken over verschillende modelleaangepast aan uw noden en wensen.

Vakkundig advies

Naast onze webshop, beschikken wij over meer dan 150 afhaalpunten. Onze, zorgvuldig geselecteerde, vakmensen staan u hier graag bij in de keuze van verbandschoenen aan de hoogste kwaliteit. Voor persoonlijk advies en vragen op maat, kan u steeds bij één van onze vakspecialisten terecht.

Onze pluspunten op een rijtje

– Uitstekend comfort (klittenbandsluiting, stretchmateriaal)
– Uitwasbaar ( vuil- en urine bestendige pantoffels)
– Per paar leverbaar
– Optisch aantrekkelijk
– Zacht loopcomfort ( hoogwaardige inlegzool, katoenweefsel)

Want: Uw voeten, onze zorg.