Meer dan 200 winkels 14 dagen retourtermijn Snel geleverd in heel Nederland
Thuiswinkel Waarborg
verbandschoenen door orthopeed

Verbandschoenen bij steunzolen

 

De verbandschoenen voor steunzolen kunnen voor bepaalde voet- of knieproblemen een goede oplossing bieden of voor directe verlichting zorgen. Steunzolen of inlays zijn op maat gemaakte voetbedden, of ook wel inlays genoemd, die men in de verbandschoen plaatst. Steunzolen ondersteunen de gewrichten, kapsels en banden van een voet.

Verbandschoenen voor steunzolen

Een steunzool kan door bepaalde drukpunten te ontlasten veel ondersteuning bieden. Ook zorgt een steunzool voor een corrigerende houding waardoor spieren worden ontlast en u minder pijn zult ervaren. Pijnklachten moet u wel serieus nemen! In de webshop van verbandschoenen.nl kunt u verschillende verbandschoenen vinden, bijvoorbeeld de Sanisoft. De zogenoemde ‘Sanisoft’ is geschikt als verbandschoen voor steunzool vanwege stabiele houvast door de dompelrand in de zool. Verder heeft de schoen een diep uitgesneden schacht onder de enkel en twee klittenbandsluitingen op de voorvoet. De verbandschoen is gemaakt van een badstofvoering, een comfortabel materiaal.

Moderne verbandschoenen voor steunzolen

Modieuze verbandschoenen voor steunzolen? Jazeker! Op verbandschoenen.nl bieden we u ook modieuze verbandschoenen die tevens geschikt zijn voor een inlegzool. Verbandschoenen kunnen dus ook er mooi uit zien zodat u ze met trots draagt. Neem als voorbeeld de ‘Wallgau Stretch’ verbandschoen. Deze verbandschoen is geschikt voor een steunzool en heeft de klittenbandsluiting op de wreef om het aan en uittrekken gemakkelijk te maken voor u. De bovenkant en de voorvoet van de schoen is mooi afgewerkt. Deze schoen is ‘stretch’ en dit maakt de schoen ademend. De achterkant is afgewerkt met een lederlook.

Steunzolen als steun voor u

Verbandschoenen voor steunzolen kunnen u dus ondersteuning bieden voor uw pijnklachten. Op verbandschoenen.nl vindt u een variabel aanbod van modieuze, kwalitatieve en comfortabele verbandschoenen die tevens geschikt zijn voor een inlegzool die op maat gemaakt is voor u. De schoen voor een steunzool moet tenslotte als steun voor u dienen!