Meer dan 200 winkels 14 dagen retourtermijn Snel geleverd in heel Nederland
Thuiswinkel Waarborg
Verbandschoenen medisch

Verbandschoenen bij operatie aan tenen

 

Op zoek naar comfortabele verbandschoenen voor nu de operatie aan uw tenen? U zoekt verbandschoenen om uw voeten te laten herstellen in een comfortabele schoen die niet knelt en gemakkelijk te dragen is. Wij bieden u een verbandschoen die medisch en speciaal ontwikkeld is om uw tenen de nodige ruimte te laten gedurende de herstellingsperiode.

Hallux Valgus operatie tenen? Verbandschoenen.nl

De operatie van Hallux Valgus is één van de meest voorkomende operaties die het meeste voorkomt bij vrouwen. Hallux Valgus is het scheefgroeien van de grote teen wat te wijten is aan te knellende schoenen of te hoge hakken. Deze operatie zorgt weer voor een juiste zetting van de grote teen. Aangezien het herstel een 6-tal weken duurt is het belangrijk om de juiste verbandschoenen te vinden die u begeleiden doorheen het genezingsproces en herstel. Deze verbandschoenen bieden steun tijdens het stappen. U mag trouwens geen andere schoenen dragen zolang uw tenen nog niet in de juiste richting staan.

Operatie aan uw tenen? Klik hier voor onze Verbandschoenen Webshop

Uw comfort en veiligheid staat op de eerste plaats

In de webshop van verbandschoenen.nl vindt u alle pantoffels en verbandschoenen die beschikbaar zijn om uw voeten de nodige tijd om te herstellen. U vindt verscheidene modellen van verbandschoenen voor operatie aan de tenen met klittenbandsluitingen die u zelf kan aanpassen naar uw voet. Zo zorgt u zelf voor de juiste aanpassingen van uw verbandschoenen voor operatie aan de tenen. De verbandschoenen zijn handgemaakt, klimaatvriendelijk, gemakkelijk te wassen en ademend. De schoenen zijn ook schok absorberend zodat u haast geen last heeft van onnodige pijnmomenten bij het stappen. U kan deze verbandschoenen bestellen per paar op de webshop. De verbandschoenen en pantoffels zijn uitgekozen door een team deskundigen en specialisten inzake orthopedagogie. Uw voeten en tenen zijn belangrijk en uw comfort en veiligheid staat op de eerste plaats bij genezing en herstel.