Meer dan 200 winkels 14 dagen retourtermijn Snel geleverd in heel Nederland
Thuiswinkel Waarborg
medische verbandschoenen door orthopeed

Uitwasbare verbandschoenen

 

Verbandschoenen worden gemaakt van zachte materiaalsoorten. De schoenen zorgen voor vermindering van pijn en ontlasten de voet van onnodige druk. Gebruikers van verbandschoenen zijn bijvoorbeeld mensen met klachten als diabetes, vergroeiingen artritis. Verbandschoenen kunnen ook gedragen worden als tijdelijke schoenen na bijvoorbeeld een operatie. Verbandschoenen ontlasten de drukplekken van de voet en kunnen ze wel tijdelijk als permanent gedragen worden.

Uitwasbaar met uitstekende pasvorm

De pasvorm van de schoenen gedeeltelijk zijn ideaal door de klittenbandsluiting en eenvoudig losser te trekken. Er zijn verschillende verbandschoenen verkrijgbaar zo kunnen ze verschillen in de vorm of stof. Wat wel altijd het geval is, is dat verbandschoenen van zacht materiaal gemaakt worden, zodat ze fijn aan de voeten aanvoelen. Deze schoenen In bepaalde gevallen ook permanent gedragen worden. Handig is het daarom om te kiezen voor uitwasbare verbandschoenen. Uitwasbare verbandschoenen zijn gemaakt van uitstekend materiaal waardoor de verbandschoenen er na elke wasbeurt even goed uit blijven zien.

Makkelijk schoon te maken en te wassen verbandschoenen

Onze uitwasbare verbandschoenen zijn gemaakt voor comfort en worden per paar geleverd. Ook zijn de handgemaakte verbandpantoffels van uitstekende kwaliteit.. Onze wasbare verbandschoenen zijn heel erg geschikt voor elke paar voeten die op zoek zijn naar extra steun in de voeten en de nodige comfort. Ook zijn ze in allerlei stijlen te vinden als ook in meerdere kleuren. Zo vind je de juiste schoenen die geschikt zijn voor u.