Meer dan 200 winkels 14 dagen retourtermijn Snel geleverd in heel Nederland
Thuiswinkel Waarborg

Medipoint: partner van verbandschoenen.nl

Verbandschoenen

Verbanschoenen.nl werkt samen met Medipoint, dé specialist op het gebied van zorg- en welzijnsproducten. Hierdoor kunnen wij onze klanten een nog breder assortiment aanbieden en profiteren van de kennis en expertise van Medipoint. Hieronder lees je meer over deze samenwerking en wat Medipoint voor jou kan betekenen.

Wie is Medipoint?

Medipoint is een landelijke leverancier van zorg- en welzijnsproducten. Ze bieden een breed assortiment van producten die kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven, zoals mobiliteitshulpmiddelen, woningaanpassingen en gezondheidsproducten. Medipoint heeft ruim 60 winkels verspreid over het hele land en daarnaast een webshop waar je terecht kunt voor al je zorg- en welzijnsproducten.

Samenwerking met verbandschoenen.nl

Bij verbandschoenen.nl zijn we continu op zoek naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn. De samenwerking met Medipoint past dan ook perfect bij onze visie. Door samen te werken kunnen we ons assortiment verbreden en onze klanten nog beter voorzien van hoogwaardige zorg- en welzijnsproducten.

Assortiment van Medipoint

Medipoint heeft een breed assortiment aan zorg- en welzijnsproducten. Hieronder hebben we een aantal productcategorieën op een rijtje gezet:

  • Mobiliteitshulpmiddelen: Medipoint biedt diverse mobiliteitshulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen en scootmobielen.
  • Woningaanpassingen: voor het aanpassen van de woning zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar, zoals drempelhulpen en toiletverhogers.
  • Gezondheidsproducten: Medipoint biedt ook gezondheidsproducten aan, zoals bloeddrukmeters, glucosemeters en steunkousen.
  • Hulpmiddelen voor incontinentie: voor mensen met incontinentieproblemen heeft Medipoint diverse hulpmiddelen zoals inleggers en pants.

Bestellen bij Medipoint

Wil je een product bestellen bij Medipoint? Dit kan zowel online via de webshop als in een van de ruim 60 winkels verspreid over het land. Bij vragen of advies kun je altijd terecht bij een van de Medipoint medewerkers.